Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@00:57:32 GMT

روش های ترمیم پرده بکارت

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۹۲۷۹

روش های ترمیم پرده بکارت

بکارت می تواند دارای اشکال مختلف باشد ، باید دریافت که بازبینی آن نمی تواند دلیل محکمی برای اثبات این مورد باشد که فرد دارای رابطه جنسی بوده است یا خیر. این قضاوت نادرست می تواند افرادی را هم که پرده بکارت آنها در اثر فعالیتهای ورزشی ،خودارضایی، استفاده از تامپون ، کشیدگی بیش از حد ، نبود مادر زادی ، تستهای پزشکی و غیره دچار آسیب گردیده ، به دردسر اندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی بسیاری از مدارک از این حکایت می کنند که پارگی پرده بکارت در اثر کشیدگی بیش از حد در فعالیتهایی مانند رقص ، ژیمناستیک و یا اسب سواری نیز شایع است.
عوامل موثر در پارگی پرده بکارت پارگی پرده بکارت، اغلب حاصل وارد شدن جسم خارجی به واژن یا تحمل ضربات سخت به این ناحیه است. در این صورت، فرد می تواند احساس درد یا خونریزی را تجربه کند. با توجه به تنوع مدل های پرده مهبل، آسیب های وارده به آن نیز ممکن است دارای انواع گوناگونی باشد. از عوامل موثر در پارگی پرده بکارت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
فال حافظ آنلاین / روش صحیح گرفتن فال حافظ
ترجمه و چاپ کتب انگلیسی در کوتاه ترین زمان

رابطه جنسی همراه با دخول
خودارضایی با وارد کردن جسم خارجی در واژن
انجام جراحی های سنگین در ناحیه لگن
بروز تصادف، همراه با تحمل ضربات و فشار شدید در ناحیه لگن و واژن
تجاوز جنسی
انجام برخی فعالیت های سنگین
معاینه و تشخیص سالم بودن پرده بکارت چگونه انجام می شود؟
نکته

پرده بکارت یا هایمن (hymen)، در خانم ها دارای انواع مختلفی است. مهبل برخی خانم ها، به صورت مادرزاد فاقد پرده است. این در حالی است که برخی دیگر، دارای پرده ای ضخیم و یکپارچه هستند. شایع ترین نوع پارگی پرده بکارت، ناشی از آمیزش جنسی است. به این ترتیب، پرده مهبل در چند جا دچار پارگی شده و به بخش های مختلفی تقسیم می شود. در اغلب موارد، این قطعات تا زمان به دنیا آمدن نخستین فرزند در اطراف واژن باقی می ماند.
روش های ترمیم پرده بکارت ترمیم پرده بکارت، اغلب به روش جراحی صورت می گیرد. با این حال، ممکن است این کار به شیوه های دیگری نیز انجام شود. از رایج ترین روش های ترمیم بکارت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

استفاده از کپسول ترمیم بکارت
ترمیم بکارت با گیاهان دارویی
جراحی
کپسول ترمیم بکارت
کپسول ترمیم بکارت، محصولی است که در اغلب کشورهای جهان، از جمله، ایالات متحده آمریکا به فروش می رسد. این کپسول، حاوی خون گاو است و به صورت شیاف در داخل واژن قرار می گیرد. پس از استفاده، تحت تأثیر رطوبت و حرارت فضای داخلی بدن، غشاء خارجی این محصول ذوب شده و مایع داخل آن خارج می شود. در واقع، تحریک جنسی ناشی از آمیزش و وارد شدن آلت مردانه، روند از بین رفتن غشاء کپسول را تسریع کرده و خونریزی ساختگی اتفاق می افتد.
ترمیم بکارت با گیاهان دارویی ترمیم بکارت با گیاهان دارویی هم از دیگر روش های مرسوم است. برای این کار، از گیاه ماریانا استفاده می شود. از خواص اصلی گیاه ماریانا می توان موارد زیر را نام برد:

تنگ کردن دهانه واژن
مقابله با عفونت واژن
مقابله با خارش ناشی از وجود باکتری و قارچ در واژن
مقابله با بوی نامطبوع واژن
متعادل کردن ترشحات
افزایش لذت جنسی در بانوان
روش استفاده

یک پیمانه گیاه ماریانا را داخل ظرفی ریخته و ۸ لیوان آب را به آن اضافه کنید. ترکیب به دست آمده را برای مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس، مدتی صبر کنید تا خنک شود. در ادامه، با استفاده از پارچه تنظیف، مایع را صاف کنید. بهتر است، جوشانده خود را دو مرتبه صاف کنید تا مایع به دست آمده، کاملا زلال باشد. مایع را درون وان یا لگن ریخته و برای مدت ۱۵ دقیقه، داخل آن بنشینید.   ترمیم پرده بکارت به روش جراحی
ترمیم پرده بکارت (Hymenoplasty)، اغلب با روش جراحی انجام می گیرد. در این روش، پزشک متخصص زنان و زایمان، بافت های به جا مانده از غشاء محافظ دهانه واژن را به یکدیگر متصل کرده و اصطلاحا، آن ها را به هم می دوزد. این روش جراحی، بسته به خواست فرد مراجعه کننده، ممکن است با بیهوشی کامل یا بی حسی موضعی همراه باشد. لازم است بدانید، در این روش جراحی از بخیه های قابل جذب استفاده می شود. انجام جراحی ترمیم پرده بکارت، به طور معمول، یک تا دو ساعت طول می کشد. این عمل، دوره نقاهت خاصی ندارد. یعنی، یک تا دو روز پس از جراحی، فرد می تواند فعالیت های عادی و روزانه خویش را از سربگیرد.   از شایع ترین عوارض بعد از ترمیم بکارت، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
سرگیجه
احساس تهوع و استفراغ
احساس درد
خونریزی غیرمعمول
ترشحات غیرمعمول
التهاب
عفونت
زمان مناسب برای ترمیم بکارت
زمان مناسب برای ترمیم بکارت، از محدودیت چندانی برخوردار نیست. یعنی، مدت ها پس از بروز پارگی پرده بکارت هم می توان برای ترمیم آن اقدام کرد. با این حال، طبیعتا، هر چقدر زودتر انجام بگیرد ممکن است با عوارض جانبی کم تری توأم بوده و نتیجه بهتری را به دنبال داشته باشد.
ترمیم بکارت قابل تشخیص است؟
در مواردی، ترمیم بکارت قابل تشخیص است. باقی ماندن اثرات جراحی، به ویژگی های فیزیکی فرد و مهارت جراح و متخصص زنان و زایمان بستگی دارد. با این حال، اغلب پزشکان با انجام معاینه می توانند ترمیم بکارت را تشخیص دهند.   ترمیم بکارت پزشکی قانونی معاینه ترمیم بکارت پزشک قانونی و دریافت گواهی سلامت در میان بسیاری از خانواده های سنتی رایج است. برای انجام این کار، لازم است فرد به محل پزشکی قانونی مراجعه کرده و تحت معاینه قرار بگیرد. بنا به اصل رازداری، گواهی مورد نظر، فقط به فرد مراجعه کننده تحویل داده می شود.         منبع:ساعدنیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پرده بکارت ترمیم بکارت پارسی خبر ترمیم پرده بکارت پارگی پرده بکارت ترمیم بکارت روش جراحی موارد زیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، گروه پزشکی بیمارستان کوثر سنندج با هدایت دکتر داوود تاسا فوق تخصص پیوند کبد، عمل تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی را با موفقیت برای بیمار نیازمند به انجام رساندند.

دکتر تاسا در پایان این عمل جراحی با اعلام رضایت از نتیجه جراحی و رضایت از حال عمومی بیمار، گفت: این عمل جراحی معمولا به صورت باز انجام می شود که انجام آن به روش لاپاراسکوپی عوارض و پیامدهای کمتری برای بیماران دارد.

شایان ذکر است در دیالیز صفاقی، لوله‌ای تحت عنوان کاتتر در جدار شکم برای دسترسی دائم به حفره صفاق کار گذاشته می‌شود که از طریق آن محلول دیالیز وارد حفره صفاق می‌شود تا این محلول سموم و آب اضافی بدن بیمار را گرفته و سپس از همان طریق محلول اشباع شده از سموم و آب بدن تخلیه شده و محلول جدید جایگزین شود و انجام این عمل پس از آموزش‌های لازم توسط خود بیمار در منزل به راحتی امکان‌پذیر است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901543

دیگر خبرها

  • سیل بند کرخه شکست
  • تلف شدن ۳۰ راس گوسفنددر پی بارش‌های سیل آسا در خوزستان
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • ترمیم خط انتقال آب ۲۰۰ خانوار روستای دشت اکبر دهلران
  • ستاره حریف والیبال ایران VNL را از دست داد
  • عملیات ترمیم سیل بند کرخه آغاز شد
  • کمک فوری / نگذاریم این کودک بیمار بمیرد
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج